Feedback från kunder

Efter att ha varit processledare för ett gäng på ca 70 pers på temat ”lära känna varandra” fick jag den här feedbacken av en glad och nöjd uppdragsbeställare:

Jag vill tacka för en väldigt bra förmiddag igår! Det kändes som väldigt väl anpassade och avvägda uppgifter i förhållande till uppdrag och syfte. Jag har fått mycket positiv återkoppling från medarbetarna så det känns som en väldigt bra avstamp för vårt fortsatta arbete!

Tack än en gång och trevlig helg!

Det är så roligt att få positiv återkoppling! Här kommer fler mail från nöjda uppdragsgivare:

Mail nr 1:
”Det gick jättebra på vår konferens. Jag fick den stora äran att hålla i hela dagen. Jag hade förberett mig efter konstens alla regler.

Vid grupparbetena använde jag flera av de olika metoderna som vi pratade om när jag var hos dig. Allt flöt på bra – alla var så otroligt kreativa.
Det var också bra syfte med dagen. Det märktes att vi inte är vana vid att prata om medarbetarskap – många fick lite av aha-upplevelser. Jag kunde också väga in bemötande och vikten av feedback under dagen på ett naturligt sätt. Det kändes som om vi tog ett stort steg framåt på vägen.
Jag fick så fin feedback av deltagarna så det kändes bra.
Tack för att du inspirerade mig med alla metoder – jag fick stor nytta av det.”

Mail nr 2:
”En bra och rolig övning som vi har kunnat komma tillbaka till vid flera tillfällen.”

Mail nr 3:
”Hej Marie och tack för ett bra pass hos oss idag! Vi har haft en riktigt bra dag med både öppenhet och tillit. Vi har skrattat mycket men också planerat och uppdaterat varandra om våra arbetsuppgifter. Tack för bra övningar och väl avvägd teoridragning kring gruppdynamik. Det känns som om gruppen är på banan och nu kan vi fortsätta vår gemensamma resa!
Vänliga hälsningar,
Anders”

Mail nr 4:
”Det har varit värdefullt att ha dig med i projektet. Jag hoppas vi får fler tillfällen att samarbeta. Jag gillar verkligen ditt sätt att resonera och agera.

Britt-Marie”

Mail nr 5:
”Mötet med dig var verkligen trivsamt och upplyftande! Vet inte vad jag väntat mig men det översteg mina omedvetna förväntningar! Fick både energi och tips.”

Mail nr 6:
”Tack för dina tips och den peppning du gav mig! Det stärkte mig verkligen.”

 Kommentera