Tjänster

Teambuilding

När du och din grupp behöver komma vidare i er grupputveckling. För att teambuildingen ska vara effektiv planerar vi tillsammans och sedan leder jag aktiviteten. Du som chef kan kan själv vara med som deltagare eller observatör. Läs mer om hur jag tänker och jobbar med teambuilding.


Kompetensutveckling och inspiration

Jag kommer till er och håller en utbildning eller en temadag anpassad till era behov.
Exempel på innehåll:
”Metoder för att leda effektiva möten och kreativa workshops”
Personlig effektivitet – om hur du hittar och skapar flow i arbetet”
”Arbetsmiljö, medarbetarskap och bemötande”
”Feedback som verktyg”
”Att förebygga konflikter och bygga effektiva team”


Processledning

Du anlitar mig när du vill ha hjälp med att leda ett stort eller litet möte, en konferens eller en workshop. Utifrån syfte, mål och de förutsättningar som finns planerar vi tillsammans och jag fungerar sedan som processledare. Du kan lita på att du får ett proffsigt genomförande och kan själv vara med som deltagare eller observatör.


Mötesplanering

Du anlitar mig för att få hjälp att planera ett stort eller litet möte, en teambuildning, en konferens, en workshop, en utbildning osv. Utifrån syfte, mål och de förutsättningar som finns planerar vi tillsammans och landar i ett körschema som du kan använda. Jag kan även komma in i processen när ni nästan planerat klart, för att ”pimpa” upplägget med övningar och metoder för att ge det där lilla extra minnesvärda och roliga.

 
Individuell coaching i din roll som chef

Du har funderingar kring grupputvecklingen i ditt team och vill ha ett bollplank i hur du på bästa sätt kan stötta gruppen och ge goda förutsättningar för samarbete och arbetsglädje.
Du ska hålla en presentation, leda en workshop eller utbildning och vill ha tips och råd.


Kompetensplanering

Du anlitar mig för att få hjälp att göra en kompetensplanering i din organisation. Vad behöver ni för att klara ert uppdrag och göra ett bra jobb? Med stor delaktighet av medarbetare och chefer så processleder jag er kompetensplanering exempelvis som en del av er verksamhetsplanering.

 
Rådgivning

Har du en fråga eller fundering? Tveka inte att kontakta mig, oavsett hur litet eller stort ditt behov är. Frågor via mail besvarar jag gratis och i mån av tid. Har du god framförhållning har du god chans att få hjälp! 

 

Feedback från tidigare kunder

 Kommentera