*NYHET* Mingelkort

När ni vill lära känna varandra

Nu har jag samlat alla mina lära känna-frågor i en kortlek – Mingelkort!

 

I Metodbanken finns många övningar med syftet att deltagarna ska lära känna varandra. I flera övningar använder jag mig av samtalsämnen/frågor som deltagarna får prata om – och de finns nu med i kortleken Mingelkort.
Med hjälp av Mingelkorten blir det nu ännu enklare att leda till exempel Speedmingel och Radioövergångar.  Med flera samtalsämnen kan ni göra samma övning flera gångar.

Korten kan användas för teambuilding, roligare möten och effektivare workshops. Eller varför inte ta med dem ut på lunchmötet? De räcker mycket långt (55 st kort). Jag lovar att det finns samtalsämnen för många luncher!
Du kan även ta med kortleken hem, lägg den mitt på middagsbordet och ta en runda med familj, släkt och vänner.
Korten kan användas på konferensmiddagen, på minglet, i fritidsklubben, på nätverksträffen, i skolan, i kyrkans aktiviteter – ja överallt där det finns människor som vill lära känna varandra!

Tips:
Samtalsämnena passar både unga och gamla. Av de 55 korten finns ett tiotal som handlar om arbetslivet – där kan ordet jobb bytas ut till exempelvis skolan eller så får man dra ett nytt kort om samtalsämnet inte är aktuell just nu.

Beställningar
Vill du beställa en kortlek – eller kanske vill du ha fler?

Du beställer genom att maila: marie.metodbanken@gmail.com
Ange hur många kortlekar du vill ha samt leveransadress och faktureringsadress. Jag sparar gärna papper och miljö och mailar helst fakturan, så uppge vilken mailadress jag ska använda.

Priser
1 st kortlek 500:-
2 st 900:-
3 st 1300:-
4 st 1600:-
5 st 1800:-
6 st 2000:-

Moms och frakt tillkommer.

För köp av större partier, ta kontakt för kostnadsuppgift.