top of page

Ladda batterierna

Uppdaterat: 22 mars 2018


När du känner att din energi håller på att ta slut - hur gör du för att ladda? Hur vet du på vilket sätt du skall ladda?

Är det sömn som behövs? Näring i form av mat eller dryck? Det kanske är den första tanken... Men du kanske behöver näring i form av något annat? Lite ny inspiration, få känna kreativitet, skapa med händerna, spännande upplevelser... Eller behövs det frisk luft? Ska vi ta en promenad, en joggingtur, plocka svamp, jobba i trädgården...


Tänk om vi människor var som mobiltelefoner, när energin är låg skulle det enkelt kunna lösas genom att man sätter sladden i ett eluttag och lägger sig ner och laddar - tills batteriet är fullt igen! Så lätt det skulle vara... ;-) Fast ibland är det kanske så enkelt! Vi behöver lägga oss ner och vila en stund, för att sen återkomma utvilade och energifulla.


För att få ny energi i en grupp, i ett projekt, som individ - kan det vara nyttigt att byta perspektiv en stund. Göra något helt annat!  Tips om hur du gör det och mycket annat hittar du under rubrikerna Energizers and Icebreakers och Kreativitet.

Comments


bottom of page