top of page

Inte bara namnrunda...

Uppdaterat: 29 maj 2018

Gör något roligare av den klassiska namnrundan när ni presenterar er! Förutom namnet kan man passa på att kort berätta något om sig själv. Här kommer lite inspiration vad du kan ge deltagarna i uppdrag att säga:


...ett adjektiv på samma bokstav som namnet

...en seriefigur som jag tycker om är...

…en sak jag inte kan vara utan i vardagen

…det här måste jag alltid ha med mig/på mig

…mitt önskeresemål….Med ett kort tillägg av ett ord eller en information till namnet kan ni även göra som så att varje person måste upprepa det personerna före har sagt. Det blir bra repetition av allas namn, så att de fastnar!


Fler ämnesförslag att använda i en presentationsrunda:


...vad som är "överst just nu"

...därför är jag här idag

...det här drömmer jag om

...då trivs jag med livet

…det här visste ni inte om mig…

…"när jag i onsdags...."

...min arbetsplats/mitt skrivbord/mitt arbetsrum ser ut så här...

...så viker jag mina lakan

och så vidare...


Comments


bottom of page