top of page

Mingelkort

Uppdaterat: 15 dec. 2020


Jag har samlat alla mina lära känna-frågor i en kortlek – Mingelkort.


I Metodbanken finns många övningar med syftet att deltagarna ska lära känna varandra. I flera övningar använder jag mig av samtalsämnen/frågor som deltagarna får prata om – och de finns nu med i kortleken Mingelkort. De finns samlade i en egen kategori i Metodbanken: Mingelkort Med hjälp av Mingelkorten blir det nu ännu enklare att leda till exempel Speedmingel och Radioövergångar. Med flera samtalsämnen kan ni göra samma övning flera gångar.

Korten kan användas för teambuilding, roligare möten och effektivare workshops. Eller varför inte ta med dem ut på lunchmötet? De räcker mycket långt (55 st kort). Jag lovar att det finns samtalsämnen för många luncher! Du kan även ta med kortleken hem, lägg den mitt på middagsbordet och ta en runda med familj, släkt och vänner. När frågade du senast din mamma eller pappa om det modigaste de nånsin gjort?

Korten kan användas på konferensmiddagen, på minglet, i fritidsklubben, på nätverksträffen, i skolan, i kyrkans aktiviteter – ja överallt där det finns människor som vill lära känna varandra!


Vill du köpa Mingelkort? Du hittar dem i webbutiken.


Tips: Samtalsämnena passar alla. Av de 55 korten finns ett tiotal som handlar om arbetslivet – där kan ordet jobb bytas ut till exempelvis skolan eller så får man dra ett nytt kort om samtalsämnet inte är aktuell just nu.
Comments


bottom of page