top of page

Metoderna

Metod = tillvägagångssätt, strategi eller teknik för att gå från en punkt till en annan.

 

Metoderna i Metodbanken är enkla, kreativa, vanliga, unika, kluriga, roliga – det finns något för alla syften och behov. Du får tips och verktyg för att leda möten mer kreativt. Här finns effektiva och roliga övningar för både teamutveckling och personlig utveckling. Här finns praktiska råd hur du effektivt leder en workshop för att nå det syfte och det mål du har. Du får veta vad du ska tänka på när du arrangerar en konferens, utbildning eller teambuilding. Du kan läsa inlägg som ger teori, bakgrund, sammanhang och insikt i mänskligt beteende. Det finns även en stor samling av tänkvärda citat och berättelser.

Varmt välkommen till Metodbanken!

Verktyg för möten, utveckling och utbildning

About
OM METODBANKEN

Vill du att din grupp blir mer framgångsrik?

Med hjälp av övningar, reflektion, dialog och teori bygger ni kunskap, ökad tillit, öppenhet och rakare kommunikation. De viktiga arbetsrelationerna stärks och fördjupas och gruppens deltagare får större förståelse för varandras styrkor, drivkrafter och värderingar. På så sätt skapas goda förutsättningar för smidigt samarbete, arbetslycka och effektivt teamarbete.

 

Jag som driver Metodbanken.se har arbetat med Human Relations (HR) i många år både på strategisk nivå och med att ge direkt och handfast stöd till chefer i deras vardag.
Jag har erfarenhet av projekt med syfte att förändra attityder och jag har varit samordnare för kompetensutvecklingsnätverk. 
Jag har studerat beteendevetenskap och pedagogik och är utbildad MOD-ledare med fokus på etnicitet och diskriminering.
Jag har också genomgått en Diplomutbildning till Mötesledare, steg 1-4. 

Om Metodbanken

Kommunikationskort

Instagram

KONTAKT

Följ Metodbanken

  • Metodbanken Facebook
  • Twitter - White Circle
  • Metodbanken Instagram
Kontakt

Marie Westling
073-4048405

marie@metodbanken.se


Agövägen 9

824 51 Hudiksvall

bottom of page